Evenementen

Van kinderfeestje tot hippische evenementen

PIROUETTE HEEFT ALLES

Verjaardagsfeestjes

Kinderfeestjes

Bij Pirouette ontvangen wij graag jarige veulentjes met hun vriendjes! Een dag om nooit te vergeten omringt met allemaal prachtige paarden. Perfecte dag voor een echte paardenliefhebber in spé. Voor elk kinderfeestje maken wij een offerte op maat. 

Neem contact op om onze servicebalie voor meer informatie.

Neem contact op met de receptie

Hippische events

Wij organiseren meerdere hippische events per jaar. Deze events bestaan onder andere uit KNHS dressuur wedstrijden, FNRS dressuurwedstrijden, subtop dressuurwedstrijden, eredivisie & onderlinge carrouselwedstrijd en onderlinge oefenspringwedstrijden.

Neem contact op met de receptie

Bedrijfsfeesten

Zoek jij een leuke, unieke locatie voor jouw volgend bedrijfsfeest? Horsecenter Pirouette is de perfecte plek. Wij bieden meerdere arrangementen aan die voor een onvergetelijk feest zorgen. Denk hierbij aan een leuke combinatie met ons simcenter gevolgd door een heerlijk Mediterraan diner.

neem contact op met de receptie

Speciale gelegenheden

Heb jij binnenkort een gelegenheid waarvoor je nog een locatie zoekt? Wij bij Pirouette helpen jou hier graag bij! Recepties, verjaardagen of misschien wel een romantische gelegenheid. Wij kijken graag samen met jou hoe wij hierin kunnen ondersteunen!

neem contact op met de receptie