Workshop omgaan met groepsdruk

Wil je in korte tijd een aantal praktische handvatten krijgen om meer grip te krijgen op de dynamiek in jouw team? Voor een mooie prijs, met leuke mensen en een praktisch boek als cadeau? Kom dan naar onze workshop op 1 oktober.

Ken je dat? In individuele gesprekken met je medewerkers dring je bijzonder goed tot ze door en lijk je zaken geregeld te hebben. En toch doen ze als team iets anders. Ze komen op genomen beslissingen terug. Of gaan alsnog in de weerstand tijdens de eerstvolgende vergadering. De groepsdruk is dan blijkbaar groter dan de wil van het individu.

Teams lijken soms wel onvoorspelbare wezens te zijn. Volgens ons valt dat reuze mee. Wanneer je een laagje dieper kijkt kun je veel gedrag in teams voorspellen. Wanneer je gedrag kunt voorspellen kun je er ook op anticiperen. Hoe? Door de ongeschreven regels van je team sneller te leren herkennen en deze te veranderen in teamnormen die wérken. Dit maakt je werk als manager leuker en ook een stuk effectiever.

Hoe je dat doet? Wij leren je graag meer op 1 oktober!

Annemieke Figee en Léonie van Rijn organiseren een korte, interactieve workshop gebaseerd op het boek Groepsdruk dat onlangs is verschenen. We vinden het leuk als jij ook komt.

Inschrijven kan heel simpel door een email te sturen naar annemieke@pirouette.nl

Praktische informatie over de workshop Omgaan met groepsdruk:

Datum: 1 oktober van 14.00 tot 17.00 uur

Locatie: de prachtige plebanie van de Bavo Kathedraal in Haarlem

Investering: € 75,00 inclusief het boek “Groepsdruk, In 10 stappen naar teamsucces”, excl btw.

We hopen je te zien op 1 oktober!

Hartelijke groet,

Annemieke & Léonie

Plaats reactie